Ηράκλειο: Ηλικιωμένος κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονο κορίτσι
Σοκ στο Ηράκλειο της Κρήτης από καταγγελία πως ένας 72χρονος ασέλγησε σε ένα 6χρονο κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το παιδί φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από τον ηλικιωμένο σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.
Όπως κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού, ο 72χρονος ήταν φίλος της οικογένειας και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του μικρού κοριτσιού. Η μητέρα το αντιλήφθηκε όταν είδε μία περίεργη συμπεριφορά της κόρης της με το μικρό κορίτσι να αναφέρει παράλληλα ότι πονούσε σε κάποια σημεία.
Τότε το κορίτσι περιέγραψε στη μητέρα της κάποιες άσεμνες κινήσεις που προχώρησε ο 72χρονος σε βάρος της.
Η μητέρα χωρίς καθυστέρηση πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
Το παιδί φαίνεται να έπεσε θύμα ασέλγεια κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου.
Οι αστυνομικές αρχές μέσα σε ελάχιστο χρόνο εντόπισαν και συνέλαβαν τον 72χρονο καθώς προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν ένα μαχαίρι.
Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται η εξέταση του κοριτσιού από ιατροδικαστή καθώς και από παιδοψυχίατρο.
ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΣΟΙ» ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ: Πώς θα μπορούσε να τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν – Τα μεγάλα «αγκάθια» και οι πιθανοί συμβιβασμοί
21:52
Ακινητοποιήθηκε τρένο στη Βέροια λόγω πτώσης δέντρου
21:40
Ουκρανία: «Τρομοκρατική ενέργεια» η επίθεση στο Κίεβο - Από την Μόσχα ο 58χρονος δράστης
21:34
Λιβύη: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες
21:22