Θρίλερ στον Έβρο: Τον τραυματισμό νεαρού Σύρου ερευνά η Αστυνομία
Τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο δεξί μηρό εντοπίστηκε από Έλληνες αστυνομικούς 25χρονος Σύρος, σε παρέβρια περιοχή του βόρειου Έβρου.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας τον εντόπισαν γύρω στη 1.15 μετά το μεσημέρι κοντά στον οικισμό Θούριο, ανάμεσα σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας στο πλαίσιο προανάκρισης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό:
«Σήμερα (2-9-2021) το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή του βόρειου Έβρου, εντοπίσθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας μη νόμιμος μετανάστης, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο δεξί μηρό.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας»
Η απάντηση των ΕΛΤΑ για καθυστερήσεις στην επίδοση καρτών που συνδέονται με επιδόματα ανέργων
17:41
Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για την HSBC Malta - Κέρδη άνω των 100 εκατ. ευρώ
17:34
«Καλή προοπτική» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ βλέπει η Τεχεράνη
17:34
Ο Μάκης στο βάθρο των μεγάλων νικητών των Event Awards – Τρία βραβεία για την ενέργεια «Κερνάει ο Μάκης» με τον ήρωα της τηλεοπτικής διαφήμισης του Eurojackpot
17:30