ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σύλληψη 76χρονου για βιασμό 60χρονης οικιακής βοηθού

Πάτρα: Σύλληψη 76χρονου για βιασμό 60χρονης οικιακής βοηθού
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Με την κατηγορία του βιασμού συνελήφθη 76χρονος συνταξιούχος, επιφανής επιχειρηματίας της Πάτρας, μετά την καταγγελία 60χρονης και τις τελευταίες ώρες κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του στην Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα, η γυναίκα η οποία επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη βίλα του, σε συνοικία της Πάτρας, παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την εφημερίδα Πελοπόνησσος, ο γνωστός συνταξιούχος επιχειρηματίας συνελήφθη την Τρίτη μετά την καταγγελία που έκανε η γυναίκα η οποία τον κατηγορεί ότι τη βίασε ενώ είχε μεταβεί στο σπίτι του για να το καθαρίσει.
Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό τη Δευτέρα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα και σε σύλληψή του γνωστού επιχειρηματία.

Η 60χρονη οικιακή βοηθός υποστηρίζει πως όταν μετέβη στο σπίτι του 76χρονου για να το καθαρίσει, αρχικά δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον άνδρα, η οποία μετατράπηκε στη συνέχεια σε βιασμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καταγγέλλουσα υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση και τα ευρήματα συνηγορούν στην εκδοχή του βιασμού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού 60χρονης και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ