Νεκρός 72χρονος ορειβάτης στον Όλυμπο
Νεκρός σε χαράδρα στη θέση Μεσορράχη στον Όλυμπο εντοπίστηκε ένας 72χρονος ορειβάτης που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο θάνατος του 72χρονου διαπιστώθηκε από άτομα του καταφυγίου Σπήλιου Αγαπητού.
Το σημείο όπου εγκλωβίστηκε ο άτυχος ορειβάτης, πλησίον του καταφυγίου Σπήλιου Αγαπητού, σε ύψος περίπου 2.300 μέτρων, είναι δύσβατο ενώ επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό υπό ποιες συνθήκες ο ορειβάτης έπεσε στη χαράδρα.
Για τον απεγκλωβισμό της σορού του κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι πυροσβεστικές υπηρεσίες Λιτόχωρου και Κατερίνης, καθώς και η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης ΕΜΑΚ.
ΕΛΛΑΔΑ
Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονταιοι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο η «ζώνη» καταιγίδων
10:01
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 6 κράτη - Από τη σκιά στην κορυφή
10:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
ΚΟΣΜΟΣ
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Ρωσία και Ινδία ενισχύουν τους διμερείς τους δεσμούς
09:54
ΕΛΛΑΔΑ