ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: H τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 44χρονου - Η μητροκτονία και τα τρία σημειώματα

Ραφήνα: H τραγική ιστορία πίσω από τον θάνατο του 44χρονου - Η μητροκτονία και τα τρία σημειώματα
irafina.gr

Μία τραγική ιστορία κρύβει από πίσω της η αυτοκτονία του 44χρονου ζωγράφου ο οποίος το πρωί της Δευτέρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του με καλώδιο καθώς όπως αποδείχθηκε αργότερα εκείνη τον κακοποιούσε συστηματικά.

Στον άτυχο άνδρα αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και έκατσε για μικρό χρονικό διάστημα στη φυλακή. Όταν αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα ανέπτυξε τις ικανότητές του στη ζωγραφική, προσπάθησε να ξεπεράσει όλα όσα είχε ζήσει, ωστόσο έπασχε από βαριά κατάθλιψη μέχρι που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Πίσω του άφησε τρία ιδιόχειρα σημειώματα. Το ένα, όπως έγραφε, ήταν για την αστυνομία, το άλλο για τον δικηγόρο του και το τρίτο για την αδερφή του.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι ο 44χρονος άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του.

Ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για αυτοκτονία καθώς στο στόμα του άνδρα βρέθηκε ένα ύφασμα, ενώ και τα χέρια του ήταν πρόχειρα δεμένα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από περαστικούς και ειδοποιήθηκε κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ