ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όχι» στο «εμπάργκο» κατά του Φιλιππίδη από τα κανάλια

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όχι» στο «εμπάργκο» κατά του Φιλιππίδη από τα κανάλια
INTIME/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την απόφαση των καναλιών να μην παίζουν υλικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) κ. Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ΑNT1.

Στη συνέχεια εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες.

«Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη».

Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για εμένα είναι στην κρίση του θεατή», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από κοινού συμφωνία των καναλιών, αποφασίστηκε να μην ξαναπροβληθεί στην τηλεόραση παραγωγή στην οποία συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 27 Ιουλίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε βάρος συναδέλφων του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ