Ιθάκη: Με νέο πρόσωπο θα υποδεχτεί το δημοτικό σχολείο τους μαθητές
Ανανεώθηκε:
Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που υπέστη το κτήριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Βαθέως, στην Ιθάκη, έπειτα από το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού, τον Μάρτιο του 2020.
Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, ο ίδιος είχε αποστείλει έγγραφη επιστολή προς την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, στην οποία γνωστοποιούσε τις μεγάλες ανάγκες του νησιού και στην οποία σημείωνε το ακανθώδες πρόβλημα που ζητούσε λύση.
Στη συνέχεια και σε συνάντηση του κ. Στανίτσα με τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη κατέστη σαφές πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να υποδεχτεί, καταλλήλως, τα παιδιά το σχολείο τους.
Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, το δημοτικό σχολείο είναι έτοιμο προκειμένου να φιλοξενήσει με ασφάλεια και ευπρέπεια τους μικρούς μαθητές.
Συγκέντρωση κατοίκων στην Κυψέλη για τις ζημιές στα κτήρια - Παρόντες Δούκας, Δούρου, Κανέλλη
19:22
Αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου
19:12
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Αναβρασμός στο Πανεπιστήμιο Εδιμβούργου: Ελληνίδα ερευνήτρια εξηγεί γιατί απεργούν 3.000 εργαζόμενοι
19:01
Κρήτη - κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, πλημμύρισαν τα οροπέδια στα Ανώγεια
18:50