Αθηνών - Κορίνθου: Νεκροί και οι δύο εμπλεκόμενοι στο τροχαίο που προκάλεσε το πρωινό «έμφραγμα»
Τη ζωή τους έχασαν τελικά τόσο ο πεζός όσο και ο αναβάτης της μοτοσικλέτας στo τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Ασπρόπυργου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόφαση ενός 65χρονου, οδηγού αυτοκινήτου, να περάσει πεζός στο απέναντι ρεύμα αποδείχθηκε μοιραία.
Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου και να περάσει πεζός την εθνική για να πάει σε μαγαζί στο άλλο ρεύμα.
Ο διερχόμενος οδηγός ενός δικύκλου παρέσυρε τον πεζό με αποτέλεσμα και οι δύο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους, ενώ το δυστύχημα προκάλεσε καραμπόλα αρκετών αυτοκινήτων που ακολουθούσαν.
Το τροχαίο δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα» καθώς το ρεύμα προς Αθήνα παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστό.
Βρετανία: Στα σκαριά σχέδιο μειώσεων των φόρων στους λογαριασμούς ρεύματος
10:41
Οι φόβοι για τον πληθωρισμό επιστρέφουν - Οι τιμές του πετρελαίου παραμένουν υψηλές
10:39
Η Peugeot αλλάζει τα πάντα με επτά νέα μοντέλα έως το 2030
10:31
Καύσωνας: Οδηγίες και μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους - Τι αναφέρει η εγκύκλιος
10:21