Συναγερμός γα την εξαφάνιση 27χρονου στη Θεσσαλονίκη: Αγνοείται για 4 μήνες η τύχη του
Ένας 27χρονος αγνοείται εδώ και τέσσερις περίπου μήνες από τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να εκδοθεί Silver Alert.
Ο Θεόδωρος Καζαντζίδης, 27 ετών, την 06/05/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στη Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,78μ και είναι αδύνατος.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακρύ μπλε φούτερ, γκρι γιλέκο, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 10/09/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

SPONSORED
Καταδίωξη στα Λιόσια: Δύο αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από 80 άτομα
17:04
«Η Ιστορία σε κίνηση»: Η ασπρόμαυρη εικόνα του Λευκού Οίκου για Τραμπ και Σι
17:01
Σε λειτουργία από σήμερα το «e-Ναυλοσύμφωνο» για τον κλάδο του yachting
16:56
Συναγερμός για την εξαφάνιση 46χρονης από τη Βικτώρια Αττικής: Αγνοείται από τις 9 Μαΐου
16:48