ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης: Στον ανακριτή τη Δευτέρα η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της

Υπόθεση κοκαΐνης: Στον ανακριτή τη Δευτέρα η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της
Ελληνική Αστυνομία

Στον ανακριτή θα βρεθούν τη Δευτέρα το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι καθώς και ο 32χρονος συντροφός της, οι οποίοι κατηγορούνται από κοινού για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

Η αποκαλυπτική κατάθεση αστυνομικού

Η πληροφορία με την παροχή συγκεκριμένων στοιχείων ακόμη και για τον τιμοκατάλογο της κοκαΐνης έφτασε στην Αστυνομία πριν από περίπου μία εβδομάδα, οπότε και αυτόματα το ζευγάρι τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Σύμφωνα με την αποκαλυπτική κατάθεση αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης της 29χρονης και του συντρόφου της,

«Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (αναφέρει την οδό) στην Αθήνα.

Επιπλέον η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα (αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας).
Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό, ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».

Στη συνέχεια ο αστυνομικός περιγράφει ότι από την αξιοποίηση των σημαντικών στοιχείων που τους παρείχε ο πληροφοριοδότης έθεσαν το σπίτι του ζευγαριού και το ίδιο υπό παρακολούθηση.


«Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».


Η επιχείρηση σύλληψης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας αστυνομικοί το μεσημέρι της Πέμπτης έλαβαν εντολή να ακινητοποιήσουν τον 32χρονο άνδρα, φοβούμενοι μήπως χάσουν τα ίχνη του.

«Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων», περιγράφει ο αστυνομικός.

Στην κατοχή του 32 χρόνου βρέθηκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του συλληφθέντα κι εκεί συνέλαβαν και την 29χρονη σύντροφό του .

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού:

«Εντός της οικίας του εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε η νεαρή γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την Ε.Π.»


Στο σπίτι εντοπίστηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα το μοντέλο σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι όπου διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ