ΕΛΛΑΔΑ

«Θα πάω στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε» - To μήνυμα της Ιωάννας πριν τη δίκη

«Θα πάω στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε» - To μήνυμα της Ιωάννας πριν τη δίκη
INTIME/FACEBOOK

Το δικό της μήνυμα μέσω του OPEN στέλνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που είχε συνταράξει το πανελλήνιο, λίγες ημέρες πριν από τη δίκη της κατηγορούμενης

Συγκεριμένα, η Ιωάννα είπε: «Η απόφαση μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για έμενα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές.

Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού.

Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως. Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για έμενα τέτοιου είδους άξιες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους».

Πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης γυναίκας σόκαρε το πανελλήνιο πριν από ενάμιση χρόνο και έρχεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της 36χρονης που κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ