Λαύριο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου
Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Λαύριο τα ξημερώματα της Κυριακής, επί της λεωφόρου Σουνίου, πολύ κοντά στην κατασκήνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου φέρεται να έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να ντεραπάρει τρεις φορές και στη συνέχεια να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με το notioanatolika.gr.
Το δυστύχημα κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου της οποίας οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα έφτασαν επιτόπου για να απεγκλωβίσουν τρία άτομα, όλα νεαρά από το Λαύριο.
Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος ενός από αυτά – του 19χρονου – ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
TECH
Ανθρωποειδή ρομπότ «προσλήφθηκαν» σε νυχτερινή βάρδια σε σούπερ μάρκετ της Κοπεγχάγης
16:25
ΕΛΛΑΔΑ
Βίσση: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι συναυλίες της - Ελέγχεται για φορολογικές εκκρεμότητες
16:15
ΚΟΣΜΟΣ
Υπό έρευνα τηλεοπτικά δίκτυα στις ΗΠΑ για το μποϊκοτάζ στην κάλυψη του Λευκού Οίκου
16:04
ΚΟΣΜΟΣ
Η Μελόνι συμπαραστέκεται στον Πάπα για την κατάσταση της υγείας του
15:53
ΕΛΛΑΔΑ