Φωτιά στην Πάρνηθα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας 31χρονος για εμπρησμό
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες ήταν ο άνθρωπος που έβαλε τη φωτιά κοντά σε δασική έκταση στην περιοχή Μπόσκιζα, στην Πάρνηθα το απόγευμα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου, απ' όπου επρόκειτο να το παραλάβει κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής.
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στην Πάρνηθα
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη Πάρνηθα στις 16:05 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Μπόσκιζα κοντά σε δασική έκταση.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που επιχειρεί στο σημείο με 35 πυροσβέστες και 11 οχήματα ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν και 3 πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Σημειώνεται πως δεν απειλήθηκαν κατοικίες, ενώ η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Η Ελλάδα ανεβάζει τροχιά στο Διάστημα: Το σχέδιο των 350 εκατ. και το οικοσύστημα που χτίζεται
07:36
Aντίποινα ΗΠΑ - Ιράν στον Κόλπο: Εκατέρωθεν χτυπήματα μετά την επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
07:33
Αλλάζουν οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από Temu και Shein - Επιπλέον 3 ευρώ ανά είδος
07:21
Δημήτρης Μαρκόπουλος στο CNN Greece: «New age Βαρουφακιάδα οι πολίτες δεν θα πάρουν»
07:15