ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΣΥ: Ακυρώσεις δρομολογίων από και προς αεροδρόμιο

ΣΤΑΣΥ: Ακυρώσεις δρομολογίων από και προς αεροδρόμιο
ΙΝΤΙΜΕ

Λόγω άφιξης υψηλών πολιτικών προσώπων στο Αεροδρόμιο, σήμερα Πέμπτη, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των 17:31, 18:01 και 18:31 από Νίκαια προς Αεροδρόμιο και των 12:32, 18:32, 19:02, 19:32 από Αεροδρόμιο προς Νίκαια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Χ95 & Χ97 προς Αεροδρόμιο θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Αναμένεται νέα ανακοίνωση σχετικά με τα δρομολόγια του μετρό που θα επηρεαστούν αύριο και μεθαύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Σημειώνεται πως αύριο, Παρασκευή, στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί τους ηγέτες του EuroMed9.

Σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής θα συμμετάσχουν ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ο Ισπανός Πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, ο Ιταλός ομόλογός του, Μάριο Ντράγκι, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας, Ρόμπερτ Αμπέλα και άλλοι.

Στην ατζέντα των συζητήσεων του EuroMed9 θα βρεθούν ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου, της κλιματικής κρίσης, της πολιτικής προστασίας και οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ