Στον κόλπο των Χανίων βρέθηκε ιστιοφόρο που είχε βυθιστεί στην Κύθνο πριν από 13 ημέρες
Ανοιχτά της νησίδας Θοδωρού στον κόλπο των Χανίων βρέθηκε μετά από 13 ημέρες, το ιστιοφόρο καταμαράν «ΚΑΛΥΨΩ» που λόγω εισροής υδάτων είχε ημιβυθιστεί, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Ακρωτηρίου Αγίου Δημητρίου στην Κύθνο.
Ισχυρά θαλάσσια ρεύματα με τη βοήθεια των ανέμων, παρέσυραν το ιστιοφόρο σκάφος που αρχικά παρέμενε ημιβυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Δημητρίου στην Κύθνο και δεν είχε καταστεί δυνατή η περαιτέρω ρυμούλκησή του.
Το συγκεκριμένο ιστιοφόρο είχε παρουσιάσει εισροή υδάτων από άγνωστη αιτία και μετέφερε έξι επιβαίνοντες, τους οποίους περισυνέλεξε στη συνέχεια ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού σε καλή κατάσταση υγείας.
Στο σημείο είχαν σπεύσει σκάφη για συνδρομή και ρυμούλκηση του σκάφους, η οποία ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή.
SPONSORED
Το «Τρίγωνο του Φόλκερκ»: Η μικρή σκωτσέζικη πόλη που έγινε παγκόσμιο hotspot για UFO
09:00
Νεκρό εξάχρονο παιδί από ουκρανικό drone στη Χερσώνα - Έντεκα τραυματίες
08:50
Εύβοια: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
08:40
Τραμπ: «Το Ιράν θέλει συμφωνία και αυτή θα είναι καλή για τις ΗΠΑ»
08:40