Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο σύντροφος της δολοφονημένης Μόνικα Γκιους
Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο σύντροφος της δολοφονημένης 42χρονης γυναίκας στην Καλαμάτα.
Οι ολλανδικές αρχές επικοινώνησαν πριν λίγο με την Ελλάδα και ενημέρωσαν ότι παραδόθηκε σε ένα τμήμα στην Ολλανδία ο άντρας ο οποίος είχε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα για τη δολοφονία της συντρόφου του στην περιοχή της Καλαμάτας.
Το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί τσιμεντωμένο στην αυλή του σπιτιού, ενώ οι συγγενείς της είχαν μήνες πριν δηλώσει την εξαφάνισή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν ήταν αρκετές οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της γυναίκας.
Τώρα θα ακολουθηθεί η διαδικασία μεταγωγής του κρατούμενου από την Ολλανδία στη χώρα μας.
Τα έως τώρα ευρήματα που έχουν προκύψει, μαρτυρούν ότι πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών που είχε να δώσει σημάδια ζωής από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από συγγενείς της προς τα τέλη του Μαΐου του 2021.
Εργασίες συντήρησης στο σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ - Πότε θα υπάρξει διακοπή των υπηρεσιών
12:03
Καιρός: Άνοιξη με υψηλές θερμοκρασίες έως την Τετάρτη - «Έρχεται» 48ωρο ψυχρό διάλειμμα από την Πρωτομαγιά
12:01
Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
11:58
Ιρανός ΥΠΕΞ από Ρωσία: Οι ΗΠΑ ευθύνονται για την κατάρρευση των συνομιλιών στο Πακιστάν (vid)
11:52