ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Για πρώτη φορά ο 40χρονος παίρνει θέση για την υπόθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Για πρώτη φορά ο 40χρονος παίρνει θέση για την υπόθεση
INTIME NEWS

Τη θέση του σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά, μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος που φέρεται να αποτέλεσε την αιτία της εμμονής της 37χρονης κατηγορουμένης με το θύμα της.  

Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Ωστόσο το Σάββατο το πρωί ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

Στις δηλώσεις αυτές προχωρά σε αποκαλύψεις, καθώς όχι μόνο αρνείται πως εκείνος ήταν το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μην κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Για να συνεχίσει κάνοντας την αποκάλυψη: «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ