ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος

Επίθεση με βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος
INTIME

Oργισμένη είναι η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «το μήλο της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα που από την ημέρα της επίθεσης ζητά να μάθει το λόγο που η κατηγορούμενη της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος μίλησε στο Star, δήλωσε πως «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Για πρώτη φορά ο 40χρονος παίρνει θέση

Τη θέση του σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξεκαθάρισε για πρώτη φορά, μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος που φέρεται να αποτέλεσε την αιτία της εμμονής της 37χρονης κατηγορουμένης με το θύμα της.

Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Ωστόσο το Σάββατο το πρωί ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ