Χαλκίδα: 29χρονος κρατούσε όμηρο και βίαζε επί 14 ημέρες μια 25χρονη
Νέο περιστατικό βιασμού σημειώθηκε στην καρδιά της Χαλκίδας και συγκεκριμένα μέσα σε ένα διαμέρισμα καθώς, μια 25χρονη ήταν όμηρος, ενός 29χρονου, για δεκατέσσερις ημέρες.
Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος Βουλγαρικής καταγωγής, την κρατούσε για δεκατέσσερις ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.
Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα.
Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο evima.gr, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100.
Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.
Αγρότες: Κλείνουν τη Δευτέρα τις σήραγγες των Τεμπών – Ανοίγουν την Τρίτη τους δρόμους για ΙΧ
22:52
Σερβία: Χιλιάδες φοιτητές στους δρόμους – Καταγγελίες για πιέσεις στα πανεπιστήμια
22:51
Σουδάν: Δέκα νεκροί από πλήγμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην αγορά μιας πόλης του Νταρφούρ
22:40
Έδεσσα: Εγκαίνια του αρχαιολογικού χώρου του Ανακτόρου της Πέλλας - Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό δύο ελληνιστικά αγάλματα
22:28