Κρήτη: Συλλήψεις αλλοδαπών στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Στη σύλληψη 24 αλλοδαπών με την κατηγορία της πλαστογραφίας πιστοποιητικών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των αεροδρομίων Χανίων και Ηρακλείου.
Πρόκειται για 19 άνδρες και 5 γυναίκες που κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Βελγίου, Φιλανδίας, Ολλανδίας, Πακιστάν, Ρουμανίας, Κονγκό, Κούβας και Δανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα μας με προορισμό την Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Ισπανία και την Ελβετία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Αερολιμένων Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Έως 35 έως λεπτά το λίτρο η επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης-Οι περιοδείες και το «ραβασάκι» της ΝΔ
07:15
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Γκίλφοϊλ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, εξετάζουμε την αποπομπή της»
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: «Βουτιά» του υδράργυρου, θυελλώδεις άνεμοι, βροχές και καταιγίδες
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13 Οκτωβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ