Κρήτη: Στον εισαγγελέα Χανίων δυο ιερείς για βιασμό 19χρονου
Ανανεώθηκε:
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 19χρονου με ελαφρά νοητική στέρηση, στα Χανιά.
Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ συνεχίζεται και ο έλεγχος που διέταξε η Εισαγγελία Χανίων, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μπήκαν στο αρχείο παλαιότερες καταγγελίες.
Εκτός από τον πατέρα του 19χρονου, που έχει προφυλακιστεί από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζει την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του και τον 67χρονο φίλο του, που κατηγορείται για τον βιασμό του 19χρονου, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα δύο ιερείς, που επίσης φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό του.
Οι δύο ιερείς, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ασφάλεια Χανίων, ωστόσο ζήτησαν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ίδιο το θύμα έχει καταθέσει για όσα απίστευτα έχει βιώσει από πολύ τρυφερή ηλικία, παρουσία ψυχολόγου, ενώ δρομολογείται η διαμονή του σε χώρο αυτόνομης διαβίωσης.
Συνελήφθη στη Φιλοθέη 48χρονος καταζητούμενος από την Αλβανία για ανθρωποκτονία
20:49
Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση ψησταριών λόγω των υψηλών θερμοκρασιών - 19 σπίτια έγιναν στάχτη
20:38
Χαλκιδική: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού απορριματοφόρου για μια παρατήρηση
20:29
Δένδιας: Το Κυπριακό παραμένει ζήτημα παράνομης στρατιωτικής κατοχής
20:25