ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Ξέχασαν μέσα στο σχολικό κοριτσάκι δύο ετών επί ώρες

Βάρκιζα: Ξέχασαν μέσα στο σχολικό κοριτσάκι δύο ετών επί ώρες
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες παρέμεινε μέσα σε σχολικό λεωφορείο ένα κοριτσάκι δύο ετών, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ο οδηγός, οι συνοδοί, μία βρεφονηπιοκόμος, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού στην Βάρκιζα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το περιστατικό συνέβη χθες, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, με τους γονείς του παιδιού να υποβάλλουν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το πρωί της Δευτέρας, το σχολικό λεωφορείο παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα με τον οδηγό στην συνέχεια να επιστρέφει σπίτι του. Ωστόσο το δίχρονο κοριτσάκι που είχε αποκοιμηθεί κατά την διάρκεια της διαδρομής παρέμεινε μέσα, γεγονός που δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν.

Ο οδηγός πήγε στο σπίτι του, ενώ το κοριτσάκι δεν αναζήτησε κανένας από τον βρεφονηπιακό σταθμό κατά την διάρκεια της ημέρας. Κάποια στιγμή το άτυχο κοριτσάκι ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως είναι κλειδωμένο την ώρα μάλιστα που η ζέστη και τα κλειστά παράθυρα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός του σχολικού λεωφορείου.

Περίπου τέσσερις ώρες μετά, στις 12:00 και ενώ το νήπιο έκλαιγε και ούρλιαζε, μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις φωνές του και κάλεσε την αστυνομία. Τότε ειδοποιήθηκε ο οδηγός και εν τέλει απεγκλώβισαν το δίχρονο κοριτσάκι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ