Θερμή υποδοχή στα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε ταβέρνα του Βύρωνα
Ταβέρνα στην περιοχή του Βύρωνα επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τη μητέρα του και τα αδέρφια του.
Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο επισκέφθηκαν την ταβέρνα «Τζίμης», στην οποία είναι μέτοχος και ο πρώτος προπονητής τους στον Φιλαθλητικό, Τάκης Τζίβας.
Οι παρευρισκόμενοι τους υποδέχθηκαν μάλιστα με τούρτες με τα πρόσωπά τους, ενώ οι «Antetokoumbros» βρέθηκαν σε οικείο περιβάλλον, καθώς είναι ένα από τα μέρη που συνηθίζουν να επισκέπτονται στην Ελλάδα.
Άφθονο ήταν φυσικά και το φαγητό, με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να βρίσκουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις σε ΗΠΑ και Γαλλία.
ΚΟΣΜΟΣ
Παρέμβαση Μαδούρο από τη φυλακή - «Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια διαλόγου»
23:59
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑ: Μάχη με τις φλόγες στο σκοτάδι σε ανοιχτά μέτωπα - Έρευνα για την τραγωδία με τους νεκρούς πιλότους
23:48
ΚΟΣΜΟΣ
Πακιστάν: 14 νεκροί σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας έξω από αστυνομικό τμήμα
23:36
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στο Λιμενικό: Αγνοούνται πέντε επιβάτες ιστιοπλοϊκού στη Σύμη - Σε εξέλιξη έρευνες
23:24
ΚΟΣΜΟΣ