ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Νικόλαος Πετράτος, διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου «Άργος»

Πέθανε ο Νικόλαος Πετράτος, διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου «Άργος»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, ο Νικόλαος Πετράτος, διευθύνων σύμβουλος του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».

Ο Νικόλαος Πετράτος, που για αρκετούς μήνες έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ήταν διευθύνων σύμβουλος στο πρακτορείο διανομής Τύπου και μεταφορών «Άργος» και ένας από τα ιδρυτικά στελέχη του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη της περιοχής Τζανάτα, στη γενέτειρά του Κεφαλονιά.

Τα μέλη του ΔΣ, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Άργος ΑΕ, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η οικογένεια του Νικόλαου Πετράτου έκανε γνωστό ότι επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα ως δωρεά στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» (www.elpida.gr) με την ένδειξη «Εις μνήμην Νικολάου Πετράτου».

Ποιος ήταν ο Νικόλας Πετράτος

Ο Νικόλαος Πετράτος γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα και ακολούθησε σπουδές στην Πληροφορική, ενώ η επαγγελματική του διαδρομή στον Τύπο άρχισε από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, το 1982. Εκεί έμεινε ως το 1999 έχοντας την ευθύνη ανάπτυξης μηχανογραφικού συστήματος της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας, την παρακολούθηση της αγοράς της έντυπης ενημέρωσης και τη στατιστική επεξεργασία των κυκλοφοριακών στοιχείων των εντύπων.

Από το 1999 συμμετείχε στην ιδρυτική ομάδα δημιουργίας του Ομίλου Άργος από τη θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του συστήματος διανομής του Ελληνικού Τύπου. Από το 2017 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ΑΡΓΟΣ και από το 2018 ως το τέλος της ζωής του διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Όπως ανέφεραν στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα για την ευγένεια, την καλοσύνη και την ηρεμία με την οποία αντιμετώπιζαν μαζί την καθημερινότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ