Επεισόδια στον Πειραιά σε διαδηλώσεις από ακροδεξιούς και αντιφασίστες
Ένταση επικράτησε το απόγευμα στον Πειραιά όταν ομάδα ακροδεξιών του «Πατριωτικού Συνδέσμου», επιχείρησαν να κατέβουν προς το λιμάνι και τις προσφυγικές εγκαταστάσεις.
Όμως απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση βολίδων κρότου λάμψης και τους απώθησαν. Κατόπιν προχώρησαν και σε προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.
Είχε προηγηθεί επίθεση από μέλη της ΛΕΠΕΝ, της οργάνωσης που έφτιαξαν πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής, με πλαστικά μπουκάλια και φωτοβολίδα σε δημοσιογράφους στον Πειραιά.
Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη από νωρίς όταν και άρχισαν να συγκεντρώνονται μέλη του ΚΕΕΡΦΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά ενώ κλούβες των ΜΑΤ είχαν κλείσει και στα δυο ρεύματα την Ακτή Ποσειδώνος.
Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Απριλίου, μέλη του ΚΕΕΡΦΑ πραγματοποίησαν αντιπολεμική - αντιρατσιστική συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά ενώ ακολούθησε μεγάλη πορεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: CNN Greece

Πηγή: CNN Greece
Έπεσαν τμήματα οροφής στο στρατόπεδο της Σύρου λόγω της έντονης βροχόπτωσης
13:41
Συνελήφθη διεθνώς καταζητούμενος στα Ιωάννινα για κύκλωμα ναρκωτικών στο Βέλγιο
13:35
Ακριβότερο το ρεύμα του Νοεμβρίου - Δείτε εδώ όλα τα «πράσινα» τιμολόγια
13:25
Κακοκαιρία Agneta: Red Code για έξι περιοχές - Νέο έκτακτο δελτίο από τη ΕΜΥ
13:24