ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια του παιδιού η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια του παιδιού η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου
ΙΝΤΙΜΕ

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτιτης στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν.

Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον Μπάμπη είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, εκελίξεις αναμένονται στην υπόθεση.

Οι ανακριτικές Αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, που αφαίρεσε ο πιλότος.

Εάν αποδειχτεί ότι ο συζυγοκτόνος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν από τη δολοφονία, τότε ενισχύεται το σενάριο περί προμελέτης του εγκλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση. Και αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γιατί οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Οι αστυνομικοί, στην παρούσα φάση, αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης.

Έτσι, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ