Αχαΐα: H αύξηση στις νεκροτομές λόγω κορωνοϊού προκαλεί προβλήματα
Αύξηση στις νεκροτομές εξαιτίας του κορωνοϊού παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στην Αχαΐα, γεγονός που έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα των ιατροδικαστών.
Σύμφωνα με το OPEN TV, τα αιτήματα των συγγενών των ανθρώπων που χάθηκαν από Covid όλο και αυξάνονται.
Έπειτα όμως από κάθε νεκροτομή σε άτομο που «έφυγε» από την πανδημία, το νεκροτομείο κλείνει για 24 ώρες ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη απολύμανση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις σε άλλα περιστατικά.
Τη Δευτέρα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα κηδεύτηκε την Τετάρτη, καθώς δεν μπορούσε να γίνει άμεσα η νεκροτομή, εξαιτίας ενός περιστατικού Covid.
ΚΟΣΜΟΣ
Ταϊλάνδη: Στους 30 οι νεκροί από φωτιά σε μπαρ - Ήταν κλειδωμένες οι πόρτες, κρύφτηκαν στην τουαλέτα
08:45
ΚΟΣΜΟΣ
Λούλα: «Πειρατεία» η τυχόν επιβολή φόρου από τις ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ
08:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας από το λιμάνι του Πειραιά: Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω από όλα
08:34
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο κοριτσάκι που είχε κλειδωθεί σε ΙΧ - Το απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
08:31
CULTURE