ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός από την εξαφάνιση 15χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Συναγερμός από την εξαφάνιση 15χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση 15χρονου κοριτσιού από την αρχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.

Πιο αναλυτικά η εξαφάνιση σημειώθηκε στις 25/09/2021 και ώρα 20:00, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Το κορίτσι που εξαφανίστηκε ονομάζεται Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), 15 ετών, αφγανικής καταγωγής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη, στις 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Σήμερα, Πέμπτη, 30/9/2021, γίνεται αναδημοσίευση, της αφίσας εξαφάνισης της Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.), με επικαιροποιημένη φωτογραφία της ανήλικης, με σκοπό τη διευκόλυνση για τον άμεσο εντοπισμό της.

Η Μπίμπι Αμίνα (ον.) Σαχάμπ Ζαντά (επ.) έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ