ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα καρτ στην Πάτρα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον εξάχρονο Φώτη

Ατύχημα καρτ στην Πάτρα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον εξάχρονο Φώτη
Ζωγραφιές και μηνύματα συμπαράστασης από συμμαθητές και αγαπημένα του πρόσωπα είχε γεμίσει η ΜΕΘ όπου νοσηλεύτηκε ο μικρός Φώτης thebest.gr

Νικητής βγήκε ο εξάχρονος Φώτης μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του εξαιτίας του σοκαριστικού ατυχήματος που σημειώθηκε ενώ παρακολουθούσε αγώνες επίδειξης καρτ στο κέντρο της Πάτρας στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο εξάχρονος έλαβε σήμερα, Πέμπτη, εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Άφησε πλέον πίσω την περιπέτεια που έζησε και επέστρεψε στην αγκαλιά των γονιών του, με τους γιατρούς και το προσωπικό που βρέθηκαν δίπλα του τις 11 αυτές δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο να τον αποχαιρετούν με χαρά και συγκίνηση, λέγοντάς του «Πάμε Φώτη, πάμε δυνατά».

Οι γιατροί επέδωσαν, μάλιστα, στον Φώτη έναν έπαινο για το θάρρος και το κουράγιο του κατά διάρκεια της παραμονής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το παιδί θα συνεχίσει να κάνει φυσικοθεραπείες, ενώ σε 15 ημέρες θα επιστρέψει στο νοσοκομείο για επανεξέταση.

«Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλα. Με ρώτησε πώς έγινε και είμαι εδώ. Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα» είπε ο πατέρας του μικρού Φώτη, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Το βίντεο με το ατύχημα

Σε βίντεο-ντοκουμέντο της ΕΡΤ έχουν καταγραφεί οι σοκαριστικές στιγμές του ατυχήματος της 19ης Σεπτεμβρίου. Τα δύο καρτ συγκρούονται μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα να βγει εκτός «πίστας» και να παρασύρει το παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ