Εμπρηστικές επιθέσεις σε Πατήσια και Ηλιούπολη
Επιθέσεις από εμπρηστές είχαμε τη νύχτα στην Αθήνα καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε τράπεζα αλλά και σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
Οι κουκουλοφόροι χτύπησαν πρώτα στα Πατήσια τοποθετώντας γκαζάκια στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας και τα πυροδότησαν με αναμμένο πανί.
Μάλιστα είχαν φροντίσει τα γκαζάκια να είναι μεταξύ τους δεμένα με μονωτική ταινία για να προκαλέσουν δυνατή έκρηξη.
Οι δράστες αμέσως μετά κατάφεραν να εξαφανιστούν ζωρίς να γίνουν αντιληπτοί ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος.
Λίγη ώρα ατγότερα άλλη ομάδα κουκουλοφόρων τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια σε γραφεία τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή της Ηλιούπολης
Η έκρηξη προκάλεσε φθορές στην είσοδο ενώ με την υπόεθση ασχολείται το τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας.
ΚΚΕ: Κοροϊδία τα μέτρα του Κ. Μητσοτάκη - Eπαναφέρει τα γνωστά ψίχουλα των «pass»
14:37
Κόρινθος: Συνελήφθη καθηγητής που καταγγέλθηκε για σεξουαλικά υπονοούμενα σε μαθήτρια
14:27
Ανακάμπτουν οι αγορές - Επέστρεψαν τα κέρδη μετά τις δηλώσεις του Τραμπ
14:21
25η Μαρτίου: Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ - Κλείνει ο σταθμός «Σύνταγμα»
14:15