ΕΛΛΑΔΑ

Διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του και της έστειλε το βίντεο στο Facebook

Διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του και της έστειλε το βίντεο στο Facebook
ΙΝΤΙΜΕ

Σε φυλάκιση 24 μηνών, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε ένας 32χρονος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Βόλου ο οποίος διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, προκάλεσε ζημιές και μάλιστα της έστειλε βίντεο με τα αποδεικτικά.

Ο 32χρονος αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της κλοπής δικύκλου, κλοπής με διάρρηξη, σε χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, φθορά ξένης περιουσίας, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση και οδήγηση δικύκλου χωρίς δίπλωμα.

Ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και του απαγορεύτηκε η είσοδος, καθώς δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapid ή self test.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, έκλεψε το δίκυκλο μιας 51χρονης γυναίκας και πήγε σε απομακρυσμένο χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, όπου διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, 39 χρονών, απ’ όπου πήρε μια ηλεκτρική συσκευή και προκάλεσε φθορές, ενώ στη συνέχεια τράβηξε βίντεο με τα όσα προκάλεσε και της το έστειλε στο Facebook.

Στη δίκη έδωσε το παρών και η πρώην σύντροφός του, η οποία τώρα διαμένει σε δομή κακοποιημένων γυναικών και είναι μητέρα ενός παιδιού, αναφέρει το magnesianews.gr.

Η ίδια κατάθεσε ότι φοβάται για τη ζωή της και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να επιστρέψει στον τόπο της.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες, εκτός από την κλοπή και διάρρηξη στο σπίτι της πρώην συντρόφου του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 24 μηνών, χωρίς αναστολή, αλλά με δυνατότητα έφεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ