ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό βίντεο CNN Greece του ληστή με το μαχαίρι στον Πειραιά

Αποκλειστικό βίντεο CNN Greece του ληστή με το μαχαίρι στον Πειραιά
Screen grab από βίντεο

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τη δράση του ληστή με το μαχαίρι που απειλούσε υπαλλήλους μικρών καταστημάτων στον Πειραιά και τους άρπαζε όσα χρήματα είχαν στο ταμείο, φέρνει στο φως το CNN Greece.

O ληστής έχει εισβάλει στο κατάστημα και απειλεί με το μαχαίρι τη γυναίκα για να του δώσει ό,τι υπάρχει στην ταμειακή μηχανή. Κάνει κινήσεις επιθετικές ότι δεν θα διστάσει να μαχαιρώσει τη γυναίκα και φτάνει στο σημείο να πάρει ακόμη και τα κέρματα που βρίσκει.

Η δράση του έλαβε τέλος όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πειραιά. Ταυτοποιήθηκε σε πέντε ληστείες, ενώ στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν τα μαχαίρια αλλά και τα ρούχα που φορούσε στις ληστείες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 34χρονος που κατηγορείται για ληστείες, σωματικές βλάβες και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με προστατευτική μάσκα, γυαλιά ηλίου και καπέλο και με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων (κατσαβίδι και μαχαίρι) διέπραττε ληστείες, κυρίως σε περίπτερα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Από την προανακριτική έρευνα, διαπιστώθηκε η διάπραξη πέντε ληστειών σε περίπτερα, παντοπωλείο και οδηγό ταξί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ