Κορωνοϊός: Την τρίτη δόση έκανε η Νατάσα Παζαΐτη - Στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό της
Ανανεώθηκε:
Στο εμβολιαστικό κέντρο Χαλανδρίου, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, προσήλθε προκειμένου να κάνει την ενισχυτική δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Η κ. Παζαίτη εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση, ως ιατρός – χειρουργός και ανάρτησε στον λογαρισμό της στο instagram στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό της υπογραμμίζοντας την ανάγκη για θωράκιση έναντι της πανδημίας.
«Εμβολιαστικό Κέντρο Χαλανδρίου, 3η δόση εμβολίου Covid-19. Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του Covid-19. Κάνουμε το ατομικό μας καθήκον, συλλογικό», αναφέρει στην ανάρτησή της.
Σημειώνεται πως ο εμβολιασμός με την ενισχυτική δόση, αφορά, ηλικιωμένους στις μονάδες φροντίδας, πολίτες άνω των 60 ετών και υγειονομικούς. Με την τελευταία ιδιότητα και η κ. Παζαίτη προσήλθε για να κάνει την 3η δόση.
Η σχετική πλατφόρμα άνοιξε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Τραμπ: Ο μόνος λόγος που υπάρχει το Ιράν είναι για να διαπραγματευτεί
21:20
Μόνο ένα πετρελαιοφόρο διέπλευσε τα Στενά του Ορμούζ σήμερα
21:09
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
21:00
CNNi: Η Ευρώπη ενδέχεται να αντιμετωπίσει έλλειψη καυσίμων αεροσκαφών σε τρεις εβδομάδες
20:57