Άρτα: 20χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε από φίλους του συντρόφου της
Μια 20χρονη από την Άρτα κατήγγειλε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα βιασμού από φίλους του συντρόφου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν η νεαρή βρέθηκε στο ξενοδοχείο με τον σύντροφό της.
Τότε, όπως λέει, στο δωμάτιο εισέβαλαν δύο φίλοι του και την ανάγκασαν να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους, παρά τη θέλησή της.
Η 20χρονη το βράδυ της Παρασκευής πήγε στην Ασφάλεια Άρτας, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος των δύο νεαρών για σεξουαλική κακοποίηση.
Καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, δεν συνελήφθησαν.
Η 20χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν πράγματι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και το πόρισμα θα περιληφθεί στην δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, αναφέρει το thestival.gr.
Αν η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώσει τον βιασμό, οι δυο νεαροί θα κληθούν να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου.
ΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ: Πυροβολισμοί 89χρονου σε ΕΦΚΑ-Εφετείο: Οι σφαίρες σε γραφείο Εισαγγελέα και η διάγνωση σχιζοφρένειας
19:31
Συνάντηση με τον Ζελένσκι «ψήνει» ο Ούγγρος πρωθυπουργός για να «σπάσει τον πάγο» με το Κίεβο (pic)
19:22
«Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη με τον Κάρολο»: Ο Τραμπ υποδέχεται το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας
19:13
Live η συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο
19:04