Θεσσαλονίκη - Επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ: Ελεύθερος ο 30χρονος συλληφθείς
Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.
Η δίκη του που ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη, αναβλήθηκε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις 19/10.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας μαρτύρων, και ήρε την κράτησή του.
Προηγουμένως, η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ακόμη ατόμων (20, 26 και 29 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέντη: Βίντεο από την στιγμή που ο 85χρονος «σηκώνει» το όπλο έξω από σχολείο
17:18
ΕΛΛΑΔΑ
Εντοπίστηκε στη Γερμανία η 16χρονη Λόρα
17:18
ΚΟΣΜΟΣ
Στις 30 Ιανουαρίου 2027 η εκλογή του επόμενου Ομοσπονδιακού Προέδρου της Γερμανίας
17:12
CULTURE
Rolling Stones: Ο Μικ Τζάγκερ δεν «έδωσε την ευλογία του» για τη χρήση τραγουδιού μας στο «Melania»
17:06
ΚΟΣΜΟΣ