Θεσσαλονίκη - Επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ: Ελεύθερος ο 30χρονος συλληφθείς
Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ, στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.
Η δίκη του που ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη, αναβλήθηκε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τις 19/10.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας μαρτύρων, και ήρε την κράτησή του.
Προηγουμένως, η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή. Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ακόμη ατόμων (20, 26 και 29 ετών) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
«Καίει» η βενζίνη στα πρατήρια καυσίμων - Έχει ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ στην Αττική
10:29
ΕΛΛΑΔΑ
Στον εισαγγελέα σήμερα ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο με δύο νεκρές στη Ρόδο
10:27
ΕΛΛΑΔΑ
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην παλαιά Εθνική Αθηνών - Κορίνθου
10:23
ΔΙΕΘΝΗ
Η Αυστραλία διώχνει τους επενδυτές από την Κίνα - «Προστασία» για τις σπάνιες γαίες
10:14
TRAVEL