ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Τσουμάνης: Πού αποδίδει το θάνατο του ποδοσφαιριστή η ιατροδικαστική έρευνα

Θεσσαλονίκη - Τσουμάνης: Πού αποδίδει το θάνατο του ποδοσφαιριστή η ιατροδικαστική έρευνα
Φωτογραφία αρχείου INTIME/VILLA

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την υπόθεση θανάτου του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής, ο θάνατος του 31 ετών ποδοσφαιριστή ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόγχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tire up.

Τη σορό του εντόπισαν το πρωί της Τρίτης ψαράδες που ειδοποίησαν τις Αρχές. Την προηγούμενη μέρα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του όταν οικείοι τον αναζητούσαν και δεν τον έβρισκαν. Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό, ενώ, μεταξύ άλλων, φόρεσε τις φανέλες του Άρη, της Βέροιας, του Απόλλωνα Πόντου, του Πανθρακικού και της Ξάνθης. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη του πατρίδα, στη Θεσπρωτία.

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού και πρώην άσου του Άρη βρέθηκε χωρίς σφυγμό στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Καλαμαριάς, το πρωί της Τρίτης, δεμένος με λουριά μιας χρήσης, τα γνωστά tire up.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τον ποδοσφαιριστή αναζήτησε η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Μαρτυρίες των τοπικών Μέσων αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογία.

tsoymanis_nekros_podosfairistis.jpg

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τότσικας επικεφαλής του PressAris και του Yellow Radio που έφτασε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τον γνώριζα από τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε. Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε, μεταξύ άλλων, από τον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, τον Πανθρακικό και τη Βέροια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

Πηγή: Metrosport

Προανάκριση για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή διενεργεί το Α.Τ. Καλαμαριάς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ