Ένταση στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Ένταση σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και Αστυνομίας, στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά της αξιολόγησης στα Προπύλαια.
Μέλη της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ και του ΟΙΕΛΕ πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης, πορεία προς τη Βουλή.
Αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν με τη χρήση χημικών μέλη της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ και του ΟΙΕΛΕ όταν έφτασαν στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας και Σταδίου, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα της Σταδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένας διαδηλωτής.
Η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου, διακόπηκε προσωρινά, αλλά αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα.
To Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργάνωσαν στα Προπύλαια οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ με αφορμή την κατεπείγουσα αγωγή που κατέθεσε το υπουργείο Παιδείας εναντίον των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για να κηρυχθεί η απεργία – αποχή για την αξιολόγηση παράνομη και καταχρηστική.
Η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ και η ΟΙΕΛΕ δηλώνουν πως θα πραγματοποιήσουν την απόφασή τους για απεργία-αποχή και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, έχοντας πλέον και την υποστήριξη της ΑΔΕΔΥ.
Συνελήφθη 65χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου παιδιού στη Λαμία
21:00
Νεκρή φώκια εντοπίστηκε ανοιχτά από το Ακρογιάλι Μεσσηνίας
20:48
Βενεζουέλα: Νεκροί η σύζυγος και τα παιδιά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Λούκας Τρέχο
20:37
Φωτιά στην Καλλιθέα: Η δραματική στιγμή που η ηλικιωμένη πηδάει από το μπαλκόνι για να σωθεί
20:26