ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σταδίου: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο υπόγειο τράπεζας

Φωτιά στη Σταδίου: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο υπόγειο τράπεζας
CNN GREECE/ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου τράπεζας στην οδό Σταδίου 40.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επρόκειτο για μια μικρή εστία σε δωμάτιο του υπογείου που εκδηλώθηκε πιθανότατα σε μπαταρίες, αλλά λόγω του πολύ πυκνού καπνού οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν δυσκολίες γι αυτό χρειάστηκε η επέμβαση και δυο ειδικών οχημάτων για την απομάκρυνση του καπνού.

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε λίγο πριν τις 17:00 όταν εντοπίστηκε ο καπνός που έβγαινε από το υπόγειο του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 40.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι.

Στη συνέχεια τα συνεργεία της Πυροσβεστικής ενεργοποίησαν το ειδικό μηχάνημα για την απομάκρυνση του καπνού από τον χώρο του υπογείου προκειμένου να εντοπίσουν την εστία της φωτιάς.

Έντονη ήταν η μυρωδιά καμένου σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική όσο περνούσε η ώρα.

Τελικά, αργά το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ