Φθινοπωρινό bazaar της Ομάδας Εθελοντισμού «Στήριξη» για άπορες οικογένειες
Ανανεώθηκε:
Φθινοπωρινό bazaar για την υποστήριξη άπορων οικογενειών οργανώνει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου η Ομάδας Εθελοντισμού «Στήριξη» στον κήπο του ξενοδοχείου Electra Palace Athens.
Το bazaar θα ενισχύσουν με την παρουσία τους καλλιτέχνες που θα διαθέσουν μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες, μοναδικά αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και σπιτικές λιχουδιές. Όλα τα έσοδα από το bazaar θα χρηματοδοτήσουν τις ανάγκες άπορων πολύτεκνων οικογενειών.
Η «Στήριξη» υποστηρίζει 30 άπορες πολύτεκνες οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και τις οποίες έχει υποδείξει το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Οι εθελοντές της Ομάδας, προμηθεύουν τις οικογένειες με είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, προϊόντα οικιακής καθαριότητας, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία κ.α. Παράλληλα, εξασφαλίζει ιατρική, ψυχολογική & οδοντιατρική υποστήριξη με την συνδρομή εθελοντών γιατρών. Παρέχονται επίσης λογοθεραπεία και κατ’ οίκον ενισχυτική διδασκαλία.
Είσοδος δωρεάν
ElectraPalaceAthens:Νικοδήμου 18-20,Πλάκα (Μετρό Σύνταγμα)
Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 20:00
Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία από την άρση απορρήτου - Τι έψαχνε η γιατρός στο ChatGPT τα κρίσιμα λεπτά
08:47
Τα Emmy εγκαταλείπουν την τηλεόραση και περνούν στο Prime Video
08:40
Το E2 είναι το καινούργιο μικρό και προσιτό ηλεκτρικό της Geely
08:38
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και λιμάνι Πειραιά
08:36