ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε

Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε
ΙΝΤΙΜΕ

Εικόνες από τη στιγμή τροχαίου ατυχήματος στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία αυτοκίνητο παρασύρει ηλικιωμένη γυναίκα και την εγκαταλείπει αβοήθητη στη μέση του δρόμου, κατάγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην οδό Αγίων Πάντων, όταν το όχημα παρέσυρε 80χρονη πεζή γυναίκα αφήνοντας της σοβαρά τραυματισμένη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η τοπική ιστοσελίδα voria η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να περάσει την οδό Αγ. Πάντων, στο ύψος της οδού Θ. Σταυρού, από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση.

Τη στιγμή εκείνη, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, χρώματος μπλε σκούρο, κινούμενο με κατεύθυνση προς τη Μοναστηρίου χτύπησε την άτυχη γυναίκα με σφοδρότητα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Ήμουν μέσα στο κατάστημά μου, όταν άκουσα ένα πολύ δυνατό θόρυβο, σαν να συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα. Είδα μια γυναίκα πεσμένη στο δρόμο. Δεν πρόλαβα να δω το αυτοκίνητο. Αμέσως προσέτρεξαν για βοήθεια περαστικοί και κλήθηκε το ΕΚΑΒ» αναφέρει στη Voria μάρτυρας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Α΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος χτύπησε την ηλικιωμένη και την εγκατέλειψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ