Αναβλήθηκε η δίκη του ηθοποιού που κατηγορείται ότι βίασε νεαρό οδηγό ταξί
Για τις 6 Απριλίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη γνωστού ηθοποιού για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος νεαρού ταξιτζή, το Νοέμβριο του 2018, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.
Ο ηθοποιός ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και υπέβαλε αίτημα αναβολής εκδίκασης της υπόθεσης λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του δικηγόρου του Βασίλη Ταουξή.
Ωστόσο, και η πλευρά της πολιτικής αγωγής υπέβαλε αντίστοιχο αίτημα αναφέροντας ότι ο εντολέας της για ψυχολογικούς λόγους δεν ήταν σε θέση να παραβρεθεί στη δίκη.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό ο ηθοποιος, είχε αθωωθεί, κατά πλειοψηφία, για το αδίκημα του βιασμού.
Ωστόσο, η εισαγγελέας Αρετή Σκαφίδα άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης ζητώντας να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση, με το σκεπτικό ότι το δικαστήριο δεν εκτίμησε ορθά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και αυτά που προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία.
Ποια σούπερ μάρκετ συμμετέχουν στην εφαρμογή «Posokanei» - 22 ερωταπαντήσεις
06:00
Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Έως 30 Ιουνίου η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης
05:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Τι προβλέπει το πρόγραμμα
04:00
Σε εξέλιξη δύο προγράμματα από τη ΔΥΠΑ για ΑμεΑ και ανέργους άνω των 55 ετών
03:00