Επιχείρηση από ΕΛ.ΑΣ και πυροσβεστική για ύποπτο φάκελο στο Διόνυσο
Ένα μικρό σακουλάκι με σκόνη που βρήκε μέσα σε ένα φάκελο στο γραμματοκιβώτιο του ένας μηχανολόγος μηχανικός στο Διόνυσο, κινητοποίησε απόψε τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές
Ο παραλήπτης του φακέλου ειδοποίησε την αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι ο φάκελος δεν είχε αποστολέα και έγραφε μόνο του ιδιοκτήτη του σπιτιού στην οδό Αλκαίου στο Διόνυσο.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπιστώσαν ότι η σκόνη δεν ήταν εκρηκτική ύλη και όπως προβλέπει το πρωτόκολλο στο σημείο έφτασε ειδική ομάδα της πυροσβεστικής όπου μετά από δική τους εξέταση προέκυψε ότι η σκόνη δεν είναι κάποιο ραδιενεργό υλικό. Στη συνέχει το φάκελο τον παρέλαβε η αστυνομία για σταλεί στον ΕΟΔΥ.
Τώρα οι αρχές θα ερευνήσουν αν επρόκειτο για κάποια φάρσα ή αν προκύψει κάτι άλλο το οποίο μπορεί να έχει σχέση με την προσωπική η επαγγελματική δραστηριότητα του παραλήπτη του φακέλου.
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00