ΕΛΛΑΔΑ

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στην Φώφη Γεννηματά ως σύντροφος και φίλος

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα στην Φώφη Γεννηματά ως σύντροφος και φίλος
INTIME

Μήνυμα για την επιδείνωση κατάστασης της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά έστειλε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει ότι «είναι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Αποσύρεται από την «κούρσα» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά εξαιτίας της επιδείνωσης που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της.

Στη δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και
αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική
διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μεταφέρθηκε εκτάκτως χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε συμπτώματα ειλεού. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.»

Στις 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Την 5η Δεκεμβρίου αναμένεται να διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος, πριν την επιδείνωση της υγείας της κυριάς Γεννηματά. Μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, την προεδρία του ΚΙΝΑΛ διεκδικούν πλέον ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Καστανίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ