Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία στην Αττική
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης περί έντασης των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, που είχε η Περιφέρεια Αττικής από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τη διακοπή της λειτουργίας αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, «για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας».
Η περιφέρεια συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής περί ότι θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες.
Μέση Ανατολή: Νέα ανάφλεξη με εκατέρωθεν πλήγματα από ΗΠΑ και Ιράν - Χτυπήθηκε βάστη στην Ιορδανία
07:32
Ένα «βήμα» από το ψυχολογικό όριο των 100 δολαρίων το πετρέλαιο Brent - Υψηλό επτά εβδομάδων
07:30
Γεωργία: Η γη που μας θρέφει
07:12
Επικαιροποίηση συμμαχιών: Από τον Σίσι στον Μακρόν - Στο Παρίσι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
07:10