Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εγκλωβισμένο παραμένει το λεωφορείο στην Ποσειδώνος - Θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ
Εγκλωβισμένο παραμένει το πρωί της Παρασκευής το λεωφορείο που βούλιαξε χτες, στα νερά στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, κάτω από τη γέφυρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Το λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, άρχισε να «βυθίζεται» στα νερά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό.
Μια μέρα μετά, τα νερά έχουν υποχωρήσει και φαίνεται η οροφή του.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τις προσπάθειες των επιβατών να βγουν από μεταφορικό, σχηματίζοντας μια ουρά στην άκρη του δρόμου, με το νερό από τον πλημμυρισμένο δρόμο να φτάνει μέχρι τα γόνατά τους.
Το ζήτημα με το λεωφορείο έγινε θέμα και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Χαρακτηριστικά, το Associated Press, αναφέρεται στους ανθρώπους οι οποίοι βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να φύγουν από το πλημμυρισμένο λεωφορείο δίχως να κινδυνεύσουν.
Αντίστοιχη αναφορά γίνεται και από την αμερικανική Washington Post.

Διακοπές του Πάσχα: Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία - Όλες οι αργίες του 2026
06:00
Fuel Pass: Από τις 6 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα
05:00
Εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ: Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
04:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
03:00