Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εγκλωβισμένο παραμένει το λεωφορείο στην Ποσειδώνος - Θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ
Εγκλωβισμένο παραμένει το πρωί της Παρασκευής το λεωφορείο που βούλιαξε χτες, στα νερά στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, κάτω από τη γέφυρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Το λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, άρχισε να «βυθίζεται» στα νερά, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό.
Μια μέρα μετά, τα νερά έχουν υποχωρήσει και φαίνεται η οροφή του.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τις προσπάθειες των επιβατών να βγουν από μεταφορικό, σχηματίζοντας μια ουρά στην άκρη του δρόμου, με το νερό από τον πλημμυρισμένο δρόμο να φτάνει μέχρι τα γόνατά τους.
Το ζήτημα με το λεωφορείο έγινε θέμα και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Χαρακτηριστικά, το Associated Press, αναφέρεται στους ανθρώπους οι οποίοι βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να φύγουν από το πλημμυρισμένο λεωφορείο δίχως να κινδυνεύσουν.
Αντίστοιχη αναφορά γίνεται και από την αμερικανική Washington Post.

SPONSORED
Παραιτείται βουλευτής για να πάρει τη θέση του ο επικρατέστερος αντίπαλος του Στάρμερ
20:15
Νόμιμο το δικαίωμα των ΜΜΕ να ζητούν αποζημιώσεις από τα social media
20:04
Αυστηρό μήνυμα της Αθήνας για «Γαλάζια Πατρίδα»: Δεν συμβάλλει στο κλίμα των ήρεμων νερών
19:55
Χριστοδουλίδης: Όχι στη λύση δύο κρατών, η Τουρκία διαπράττει εγκλήματα - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα
19:45