Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Έγκυος σκοτώθηκε σε τροχαίο, τρεις τραυματίες
Τραγωδία σημειώθηκε στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Βάρδας - Ψάρι, όταν μια έγκυος σκοτώθηκε σε τροχαίο και τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου, αναφέρει το ilialive.gr.
Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που ήταν και ο οδηγός και το παιδί τους, περίπου πέντε ετών.
Το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και αναμένεται να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.
Στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομήσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγού του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.
Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών η Ντολόρες Ουέρτα - Εμβληματική μορφή του αμερικανικού συνδικαλισμού
22:21
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισπανία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα
22:09
«Θα πάρετε περισσότερα 15.000 χλμ από όσα με την Ελλάδα»: Παζάρι Τουρκίας σε Αίγυπτο για την ΑΟΖ
21:58
Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
21:47