ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Εύβοια με τον αγνοούμενο βοσκό - Βρέθηκαν συντρίμμια του αυτοκινήτου του

Θρίλερ στην Εύβοια με τον αγνοούμενο βοσκό - Βρέθηκαν συντρίμμια του αυτοκινήτου του
tvstar.gr

Θρίλερ επικρατεί στην Εύβοια με τον αγνοούμενο 70χρονο βοσκό, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το αυτοκινητό του βρέθηκε ανάμεσα περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια που δείχνουν πως το όχημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε «η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή».

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Συνδρομή στις έρευνες παρέχουν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Στην τελευταία του επικοινωνία ο 70χρονος περιέγραψε πως βρισκόταν σε ένα βοσκοτόπι και ότι είναι κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες βρέχει ακατάπαυστα στην Εύβοια. Οι περιπολίες συνεχίζονται, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα.

Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων, καθώς μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές αλλά και τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα, δεν νιώθουν ασφαλείς. Οι έντονες βροχοπτώσεις όμως δεν έχουν εγκαταλείψει την Εύβοια καθώς δοκιμάζετε το νότιο τμήμα του νησιού από χθες το βράδυ.

Η υπερχείλιση ποταμού στα Νέα Στύρα, η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο που οδηγεί στην περιοχή, τα 8 πλημμυρισμένα σπίτια και ο απεγκλωβισμός των οικογενειών που είδαν τα νερά να μπαίνουν στα σπίτια τους, είναι τα καθοριστικά σημεία που όλη τη νύχτα έκαναν έντονη την αγωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ