ΕΛΛΑΔΑ

Διασύνδεση αναρχικής ομάδας με ληστή ερευνά η Αστυνομία

Διασύνδεση αναρχικής ομάδας με ληστή ερευνά η Αστυνομία
ΙΝΤΙΜΕ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές Ασφαλείας μετά τη σύλληψη ενός 37χρονου για συμμετοχή σε ληστεία χρηματαποστολής το 2018.

Όπως όμως προέκυψε το συγκεριμένο άτομο φέρεται να έχει εμπλοκή και σε επίθεση με γκαζάκια το 2009 σε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων στη λεωφόρο Μεσογείων.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο χθες και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Ζωγράφου και μελετούν με πολλή προσοχή ιδιόχειρες σημειώσεις αλλά και usb που κατασχέθηκαν στο σπίτι του.
Από την χρηματαποστολή μαζί με τον άγνωστο συνεργό του άρπαξαν περίπου 50.000 ευρώ αφού εμφανίστηκαν και απείλησαν με πιστόλι τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι.
Όταν ο 37χρονος χθες οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ διαπίστωσαν ότι έχει εμπλοκή στην επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων όπου έχει προκαλέσει φθορές σε συνολικά 21 αυτοκίνητα.
Μάλιστα για τη συγκεκριμένη καταδρομική επίθεση την ευθύνη είχε αναλάβει με κείμενό της η αναρχική ομάδα «Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας».Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ έρευνα για τη διασύνδεση των δύο υποθέσεων διενεργεί και η Κρατική Ασφάλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ